Maxivision Viihdeboksi

Maxivision Viihteen käyttöön tarvitset Maxivision Viihdeboksin ja Peruspalvelun. Maxivision Viihdeboksi on televisioon ja laajakaistaan kytkettävä päätelaite, joka toimii kaikkien operaattoreiden liittymissä. Jos sinulla ei ole jo viihdeboksia, tilaa se täältä!

 

Maxivision Viihdeboksin Peruspalvelu 6€/kk

Maxivision Peruspalvelu on ensimmäinen askeleesi viihteen valtaväylälle. Peruspalveluun kuuluu 20 kanavaa, joista 16 HD-kuvanlaadulla. Peruspalvelun hankittuasi voit ostaa muita kanavapaketteja ja lisäpalveluja.

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, Hero HD, YLE Teema & Fem HD, FOX HD, Sub HD, Jim, Kutonen HD, TV5 HD, LIV HD, AVA HD, Frii HD, TLC, NatGeo HD, Harju & Pöntinen, AlfaTV HD

BONUS kanavapaketti peruspalvelun tilaajalle: Eurosport 1 HD ja Discovery Channel 0 €/kk, sis. ohjelmakirjastot.

Ohjelmakirjastot tallentavat automaattisesti Eurosportin ja Discovery Channelin ohjelmat 7 päivän ajaksi. Niistä voit katsella mieleisesi ohjelmat itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana. BONUS-paketin voi aktivoida itse Maxivision-palvelukeskuksessa Peruspalvelun oston jälkeen, ja se on voimassa vuoden kerrallaan.

 

Tallennuspalvelu

Tallennuspalvelulla tallennat Peruspalvelun kanavien ohjelmia. Tallenteiden hallinta käy Maxivision-palvelukeskuksen kautta missä ja milloin tahansa.

Jos suosikkisarjasi on ehtinyt jo alkaa eikä tallennus ole päällä, ei hätää. Voit palata ohjelman alkuun Aloita Alusta -toiminnolla. Aloita Alusta -toiminto kuuluu Tallennuspalveluun, ja toimii kaikilla Peruspalvelun kanavilla.

MAXIVISION TALLENNUSPALVELU 6€/KK

  • Tallennustilaa 500 tuntia
  • Voit tallentaa kaikkia Peruspalvelun kanavia
  • Ohelmien automaattiset sarjatallennukset
  • Aloita Alusta -toiminto
  • Tallenteet myös HD-laadulla
  • Tallenteet toimivat kaikissa samaan asiakastiliin liitetyissä Viihdebokseissa ja mobiilissa
  • Tallenteiden säilytysaika on 3kk
 

Näin asennat Viihdeboksin

1. Rekisteröi Viihdeboksisi klikkaamalla linkkiä sivun ylälaidassa. Rekisteröityäsi laitteen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, joita tarvitset käynnistäessäsi boksin ensimmäisen kerran. Jos rekisteröinti on tehty jo oston yhteydessä, voit ohittaa tämän vaiheen.

2. Kytke Maxivision Viihdeboksi verkkoon ja televisioosi alla olevan kaavion mukaisesti. Kytke Viihdeboksi verkkovirtaan. Tarvittavat HDMI. ja virtajohdot tulevat boksin mukana.

3. Käynnistä Viihdeboksi sekä televisio ja valitse oikea av-kanava televisiosta. Television ruudulle ilmestyy Maxivision-logo ja asennuksen edistymisestä kertovat viisi palkkia. Kun asennus on valmis, Viihdeboksi käynnistyy automaattisesti kanavapaikalta 1.

Boksin tarkemman käyttöohjeen löydät kirjautumalla sisään Maxivisioniin-palvelukeskukseen sivun ylälaidasta. Maxivision-palvelukeskuksessa hallitset tallenteitasi, ja voit ostaa kanavapaketteja sekä lisäpalveluja.