Avaa televisiosi viihdeominaisuudet

Maxivision Viihde on palvelu, joka tuo ulottuvillesi parhaat kanavapaketit HD-laadulla, massiivisen elokuvakirjaston ja kätevät tallennusominaisuudet. Kaapelia ei tarvita - nettiyhteys riittää. Saat Maxivision Viihteen käyttöösi hankkimalla Viihdeboksin (149 €). Sen jälkeen maksat vain tilaamastasi sisällöstä. Jo Peruspalvelu (6 € /kk) sisältää 19 kanavaa, joista 7 HD-laadulla.

Peruspalvelun kanavat: YLE 1/HD, YLE 2/HD, MTV3/HD, Nelonen/HD, Nelonen HERO, YLE Teema/HD, YLE Fem/HD, FOX/HD, Sub, Jim, Kutonen, TV Viisi, LIV, AVA, Discovery Channel, Eurosport, Taivas TV7, Frii, Harju & Pöntinen

Tutustu Maxivision Viihteen tarjontaan!

Parhaat kanavapaketit joustavin ehdoin

Maxivision Viihde tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassamme on 15 suosittua kanavapakettia ja yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien. Lataa Maxivision hinnasto tästä

 

Viasat Kulta - 39,95€/kk
Nyt vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan!

Viasatin urheilutarjonta: Valioliiga, UEFA Champions League, Seria A, La Liga, FA Cup, Capital One Cup ja Saksan Cup, jääkiekon World Cup 2016, NHL ja KHL, golfin European Tour, US Open, US PGA ja The Open, koripallon Euroliiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL, moottoriurheilua ja nyrkkeilyä.

Paljon uutuuselokuvia, palkittuja dokumentteja sekä Disneyn lastenkanavat.

MTV Total

Katso Räikkösen ja Bottaksen kisailu suorina HD- lähetyksinä ! Formula 1- kauden kaikki osakilpailut, aika-ajot ja vapaat harjoitukset.

MTV Total urheilutarjonta: Jääkiekon MM-kisat, Talvilajien maailmancupit,  nyrkkeilyä, yleisurheilun Timanttiliiga, tennis ja lentopallon Maailmanliiga.

MTV Total sisältää myös mahtavan C More Play -ohjelmakirjaston (norm. 9,95 €/kk)!

C More ja C More Play -videokirjasto - 9,95 €/kk

Yli 300 TV-ensi-iltaelokuvaa vuodessa

Videokirjastossa yli 3500 elokuvaa TV-ensi-illoista klassikkoihin ja indie-elokuviin

HBO-sarjat heti USA:n ensiesityksen jälkeen

Tallennuspalvelu - 6 €/kk

Nauti suosikkisarjoistasi silloin kun sinulle sopii! Palvelun avulla ajastat tallennuksen helposti missä ja milloin tahansa ja voit aloittaa ohjelmat aina alusta niiden ollessa vielä kesken. Yhdellä Tallennuspalvelulla katselet omia tallenteitasi kodin kaikilla Viihdebokseilla sekä myös Mobiilissa! Katso video Tallennuspalvelun sarjatallennuksesta!

 

Maxivision Mobiili - 3€/kk

Mobiilisovellus, jonka ansiosta paras sisältö kulkee mukanasi kaikkialle. Katsele omia tallenteitasi missä ikinä oletkin - myös ulkomailla. Sovelluksen voit ladata Android- ja Apple-sovelluskaupoista. Tarjoamme uusille Maxivision Viihdeboksin ostajille Maxivision Mobiili- palvelun kuukaudeksi ilmaiseen koekäyttöön! Mobiilipalvelusta voi katsoa myös suoria lähetyksiä YLE:n kanavilta ja FOX kanavalta.

Kyllä kiitos! Avaan televisioni viihdeominaisuudet ja tilaan Maxivision Viihdeboksin.

Viihdeboksin mukana saan

  • tunnukset My.Maxivision-palvelukeskukseen, jossa voin ostaa lisäpalveluita sekä hallinnoida tallenteita. Tunnukset luodaan tilauksen yhteydessä.
  • Kaikki tarvittavat johdot ja kaukosäätimen

Tilauksen yhteydessä luodaan tunnukset Maxivision palvelukeskukseen, joilla voit ostaa lisäpalveluita sekä hallinnoida tallenteita. Pika-asennusohjeen löydät täältä. Kun boksi on rekisteröity, siihen voi tilata sisällön My.Maxivision -palvelukeskuksesta ja aloittaa katselun saman tien.

 

Viihde 1

149 €
Ei määräaikaisuutta

  • Viihdeboksi
  • 1kk Peruspalvelu
 
 
 

 

Tilaa - 149€

Viihde 2

99 € + 13,50€/kk
12kk määräaikainen tilaus

  • Viihdeboksi
  • 12kk Peruspalvelu
  • 12kk Tallennuspalvelu
  • 12kk Mobiilipalvelu
Palveluiden laskutus 3kk erissä.

Säästä 68€!

Tilaa - 99€

Asennus

Tämän ohjeen avulla pääset nopeasti nauttimaan televisiosi uusista ulottuvuuksista.

Boksin tarkemman käyttöohjeen löydät kirjautumalla sisään sivun ylälaidasta.

  1. Kytke Maxivision Viihdeboksi verkkoon ja televisioosi alla olevan kaavion mukaisesti. Kytke Viihdeboksi verkkovirtaan. Tarvittavat HDMI- ja virtajohdot tulevat boksin mukana. *
  2. Käynnistä Viihdeboksi sekä televisio ja valitse oikea av-kanava televisiosta. Television ruudulle ilmestyy Maxivision-logo ja asennuksen edistymisestä kertovat viisi palkkia. Kun asennus on valmis, Viihdeboksi käynnistyy automaattisesti kanavapaikalta 1.