Avaa televisiosi viihdeominaisuudet

Maxivision Viihde on palvelu, joka tuo ulottuvillesi parhaat kanavapaketit HD-laadulla, massiivisen elokuvakirjaston ja kätevät tallennusominaisuudet. Kaapelia ei tarvita - nettiyhteys riittää. Saat Maxivision Viihteen käyttöösi hankkimalla Viihdeboksin (149 €). Sen jälkeen maksat vain tilaamastasi sisällöstä. Jo Peruspalvelu (6 € /kk) sisältää 20 kanavaa, joista 16 HD-laadulla.

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM, Fox HD, Frii HD, AVA HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV Harju & Pöntinen, AlfaTV HD
Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD, Discovery Channel

Tutustu Maxivision Viihteen tarjontaan!

Parhaat kanavapaketit joustavin ehdoin

Maxivision Viihde tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassamme on 15 suosittua kanavapakettia ja yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien.

 

C More ja C More Play -videokirjasto - 14,95 €/kk

Yli 300 TV-ensi-iltaelokuvaa vuodessa

Videokirjastossa yli 3500 elokuvaa TV-ensi-illoista klassikkoihin ja indie-elokuviin

HBO-sarjat heti USA:n ensiesityksen jälkeen

Tallennuspalvelu - 6 €/kk

Nauti suosikkisarjoistasi silloin kun sinulle sopii! Palvelun avulla ajastat tallennuksen helposti missä ja milloin tahansa ja voit aloittaa ohjelmat aina alusta niiden ollessa vielä kesken. Yhdellä Tallennuspalvelulla katselet omia tallenteitasi kodin kaikilla Viihdebokseilla sekä myös Mobiilissa! Tarjoamme uusille Maxivision Viihdeboksin ostajille tallennuspalvelun kuukaudeksi ilmaiseen koekäyttöön! Katso video Tallennuspalvelun sarjatallennuksesta!

 

Maxivision Mobiili - 3€/kk

Mobiilisovellus, jonka ansiosta paras sisältö kulkee mukanasi kaikkialle. Katsele omia tallenteitasi missä ikinä oletkin - myös ulkomailla. Sovelluksen voit ladata Android- ja Apple-sovelluskaupoista. Tarjoamme uusille Maxivision Viihdeboksin ostajille Maxivision Mobiili- palvelun kuukaudeksi ilmaiseen koekäyttöön! Mobiilipalvelusta voi katsoa myös suoria lähetyksiä YLE:n kanavilta ja FOX kanavalta.

Kyllä kiitos! Avaan televisioni viihdeominaisuudet ja tilaan Maxivision Viihdeboksin.

Viihdeboksin mukana saan

  • tunnukset My.Maxivision-palvelukeskukseen, jossa voin ostaa lisäpalveluita sekä hallinnoida tallenteita. Tunnukset luodaan tilauksen yhteydessä.
  • Kaikki tarvittavat johdot ja kaukosäätimen

Kun boksi on rekisteröity, siihen voi tilata sisällön My.Maxivision -palvelukeskuksesta ja aloittaa katselun saman tien.

 

Viihdeboksi

149 €
Ei määräaikaisuutta

  • Viihdeboksi
  • 1kk Peruspalvelu
 
 
 

 

Tilaa - 149€